Maak je MSP bedrijf meer geautomatiseerd

Free Demo

Bekijk hoe Computicate Business Automation MPS automatiseerd.

Meer geautomatiseerd

Factureer in 10 minuten per maand
Facturatie is een tijdrovende klus voor veel MSPs. Niet met Computicate. Facturabele uren worden automatisch klaargezet voor facturatie en facturatie voor abonnementen van apparaten, gebruikers of licenties wordt volledig geautomatiseerd. Hierdoor is jouw maandelijkse facturatie gedaan in 10 minuten.

Registreer je tijd automatisch
Computicate legt alle tijd die je aan klanten besteedt automatisch vast. Hierdoor kunnen jouw medewerkers zich focussen op het werk, en ben jij atijd verzekert van correcte en bijgewerkte timesheets. Ook wordt de bestede tijd gekoppeld aan SLA’s, contracten en prijsafspraken, zodat ook je facturatie altijd klopt en in een handomdraai geregeld is.

Slimme functies voor effectieve ticketing
Combineer de beste support met een efficiënt proces om tickets te verwerken. Gebruik onze ‘Quick update’ functie om eenvoudig updates toe te voegen aan tickets zonder het ticketoverzicht te verlaten en met de automatische SLA toewijzing wordt facturabele tijd direct correct vastgelegd. Het sleutelwoord is automatisch; ticketing zoals je het altijd wilde hebben.

Weet waar je (klant) staat met customer KPI dashboards
Stuur je MSP op KPI’s en neem beslissingen op basis van data. Met de KPI dashboards per klant weet je precies hoe je presteert, waar omzetkansen liggen en hoe effectief je dienstverlening is. Met het customer KPI dashboard ben je de klant altijd een stap voor, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid. Wil je meer weten over een KPI? Met een muisklik heb je toegang tot relevante data.

Next-level SLA: automatische allocatie van apparaten, gebruikers en diensten
Lever wat je factureert, en factureer wat je levert. Licenties en abonnementen voor apparaten, gebruikers en diensten worden in Computicate automatisch gekoppeld aan SLA’s, waardoor je altijd het juiste in rekening brengt bij je klant.

Lukt het niet om een SLA-afspraak na te komen? Met de geautomatiseerde ‘SLA breach tracker’ anticipeer je op tijd en kun je opkomende brandjes al in de kiem smoren.