Over ons

Over Computicate Business Automation

Computicate is het Business Automation platform voor ambitieuze Managed Service Providers

Waarom Computicate?

Business Automation is veel meer dan een simpelweg een module of software tool. Het is een belangrijke schakel in het primaire proces van een IT dienstverlener, nodig om te kunnen groeien en hoogwaardige dienstverlening te leveren.

Business Automation automatiseert uw operationele processen en zorgt voor betrouwbaarheid en efficiëntie.

Het inrichten en gebruik van traditionele Business Automation tools is tijdrovend, duur en complex;

Daarom is er nu Computicate:

  • Eenvoudig, binnen een paar werkdagen in te richten
  • Volledig qua features, zonder “feature overload”
  • Out-of-the box; met voor-geconfigureerde processen
  • Integreert naadloos met uw huidige tools

Computicate Business Automation is er voor MSP’s die de voordelen van Business Automation willen benutten, of een alternatief willen voor verouderde en dure Business Automation tools.

Computicate Business Automation beschikbaarheid

We zijn ons bewust van de enorme verantwoordelijkheid die we hebben bij hosten en onderhouden van uw bedrijfskritische data in onze applicatie. Om die reden investeren wij veel in de volgende zaken:

  • We zorgen dat Computicate de beste en meest betrouwbare hosting heeft die beschikbaar is. Door gebruik te maken van het Microsoft Azure platform zorgen we dat Computicate schaalbaar, redundant en veilig is. Daarnaast kunnen we de applicatie overal ter wereld. met hoge bandbreedte en lage latency leveren.
  • We werken met de beste programmeurs. Door dit prioriteit te maken creëren we de best presterende code en bruikbaarheid. Daarnaast hebben we nauwelijks issues met nieuwe releases. Onze KPI’s zijn daar het bewijs van.
  • Ons Agile ontwikkelproces is professioneel en wordt strikt gevolgd. We leveren elke twee weken een nieuwe release. Die gaat eerst door een serie automatische testen voordat het beschikbaar wordt gemaakt op onze ‘staging’ omgeving. Na intensief handmatig testen en 100% tevredenheid, gaan wij over tot het ‘live’ zetten van de nieuwe versie. Wij zullen nooit een release doen waar we niet 100% tevreden over zijn.