Ninja RMM Business Automation integratie

Computicate heeft een naadloze Ninja RMM Business Automation integratie.

Gratis Demo

Ontdek de Computicate & Ninja RMM integratie.

Ninja RMM Business Automation integratie

Computicate heeft een naadloze Ninja RMM Business Automation-integratie, waarmee u uw Ninja Remote Monitoring and Management (RMM) platform eenvoudig kunt verbinden met ons platform, via een eenvoudig te configureren Ninja RMM-integratie.

De integratie is standaard inbegrepen in het Computicate Business Automation-platform. De configuratie van de integratie is zeer eenvoudig, u kunt binnen enkele minuten aan de slag.

Na het configureren van de Ninja RMM Business Automation-integratie

 • Importeer alle Ninja RMM-sites als klanten in Computicate, met één klik
 • Al uw Ninja RMM beheerde machines worden beheerde activa van klanten binnen ComputicateBusiness Automation:
  • Microsoft werkstations
  • Mac werkstations
  • Servers
  • Efolder Back-up images
  • Etc.
 • Live integratie; alle wijzigingen in Ninja RMM worden doorgevoerd in Computica Business Automation
 • Volledige alarm-naar-ticket integratie. Alle alerts worden geïmporteerd en omgezet in tickets. Link direct naar de Ninja RMM apparaat pagina en log alle tijd die je besteedt aan het oplossen van de alert. Zodra het Computicate ticket is gesloten, is de Ninja RMM Alert ook gesloten
 • Koppel uw assets aan klantencontracten. Door automatische synchronisatie in te schakelen, wordt elk toegevoegd of verwijderd bedrijfsmiddel automatisch berekend in uw maandelijkse facturering, voor alle apparaten van uw klanten of alleen voor een specifieke groep apparaten zoals Windows-werkstations.

Business Automation toevoegen aan Ninja RMM is nu een probleemloos proces

Het toevoegen van Professional Services automatisering aan uw RMM platform, kan de manier waarop u diensten levert als een MSP enorm verbeteren. Het automatiseert back-office en operaties, waardoor u efficiënter wordt. Dit stelt u in staat om uw winst te optimaliseren en te groeien.

De complexiteit en kosten die gepaard gaan met de integratie, implementatie en het gebruik van Business Automation zijn echter vaak hoog. Computicate Business Automation heeft hier verandering in gebracht, door een next generation platform aan te bieden, dat out of the box, eenvoudig in gebruik en betaalbaar is.

Computicate Business Automation is een geweldige manier om de voordelen van Business Automation te ervaren, voor elke MSP, of het nu de eerste keer is dat u Business Automation toevoegt aan de mix, of als alternatief voor bestaande tools , die complex en duur zijn.

OVer Ninja RMM

Ninja RMM is toegewijd om de krachtigste RMM op de markt te zijn. Met de absoluut beste gebruikerservaring en integraties met alle producten die u graag gebruikt; het NinjaMSP platform is het resultaat van de feedback van duizenden MSP’s en de nauwe samenwerking met de product management teams van de grote leveranciers die u vandaag de dag gebruikt. Een next generation platform, met een community gedreven product management proces, alles verpakt met een redelijk prijskaartje.

www.ninjarmm.com