N-able RMM Business Automation integratie

Computicate biedt een naadloze N-able RMM Business Automation-integratie, zodat u onze Business Automation-functionaliteit kunt toevoegen bovenop de N-able MSP-suite.

Gratis demo

Ontdenk de Computicate en N-able RMM integratie

N-able RMM Business Automation integratie

Computicate biedt een naadloze N-able RMM Business Automation-integratie, zodat u onze Business Automation-functionaliteit kunt toevoegen bovenop de N-able MSP-suite. Ons platform heeft een eenvoudig te configureren N-able RMM integratie.

De integratie is standaard inbegrepen in het Computicate Business Automation platform. Configuratie van de integratie is zeer eenvoudig, u bent binnen een paar minuten aan de slag.

Na configuratie van de N-able RMM Business Automation integratie

  • Al uw door N-able RMM beheerde machines worden beheerbare klantactiva binnen Computicate Business Automation:
    • Werkstations
    • Servers
    • Etc.

Koppel uw assets aan klantencontracten. Door automatische synchronisatie in te schakelen, wordt elk toegevoegd of verwijderd bedrijfsmiddel automatisch berekend in uw maandelijkse facturering, voor alle apparaten van uw klanten of alleen voor een specifieke groep apparaten zoals Windows-werkstations.

Business Automation toevoegen aan N-able RMM is nu een probleemloos proces

Het toevoegen van Professional Services automatisering aan uw RMM platform, kan de manier waarop u diensten levert als een MSP enorm verbeteren. Het automatiseert back-office en operaties, waardoor u effici├źnter wordt. Dit stelt u in staat om uw winst te optimaliseren en te groeien.

De complexiteit en kosten die gepaard gaan met de integratie, implementatie en het gebruik van Business Automation zijn echter vaak hoog. Computicate Business Automation heeft hier verandering in gebracht, door een next generation platform aan te bieden, dat out of the box, eenvoudig in gebruik en betaalbaar is.

Computicate Business Automation is een geweldige manier om de voordelen van Business Automation te ervaren, voor elke MSP, of het nu de eerste keer is dat u Business Automation toevoegt aan de mix, of als alternatief voor bestaande tools , die complex en duur zijn.

Over N-able

Het bouwen van een succesvol bedrijf voor IT-oplossingen is niet eenvoudig. Om uw klanten te ondersteunen en uw bereik uit te breiden, zijn non-stop prestaties vereist – een zware uitdaging in een branche die bekend staat om zijn snelle veranderingen.

Daarom zijn we hier. Of u nu snel groeit of net begint, N -able ondersteunt leveranciers van IT-oplossingen met de prestaties, bescherming en partnerschap die u nodig hebt om uw klanten en uw bedrijf vooruit te helpen. Simpel gezegd, we stellen onze partners in staat om te slagen.

https://www.n-able.com/