N-able N-central Business Automation integratie

Computicate heeft een naadloze integratie met N-able N-central

Gratis demo

Ontdek de N-able N-central integratie

N-able N-central Business Automation integratie

Computicate heeft een naadloze N-able N-central Business Automation integratie zodat u Business Automation functionaliteit kan toevoegen aan uw N-able N-central platform.

Deze integratie wordt standaard meegeleverd in het Computicate Business Automation platform. Configuratie van deze integratie is zeer eenvoudig, u bent binnen enkele minuten gekoppeld.

Na het configureren van de N-able N-central Business Automation integratie:

  • Alle beheerde machines en devices binnen N-able N-central worden door de Business Automation integratie beheerbare items binnen Computicate:
    • Werkstations
    • Servers
    • Etc.
  • Live integratie, elke wijziging binnen N-able N-central is zichtbaar binnen Computicate Business Automation, in de contracten en dus ook in de facturatie.

Verbind uw machines aan klantcontracten. Door automatische synchronisatie te activeren, worden toegevoegde of verwijderde machines automatisch verrekend in uw maandelijkse facturatie. Dit kan voor alle klant devices of slechts een specifieke groep zoals werkstations.

Business Automation functionaleit aan N-able N-central toevoegen is nu een eenvoudig proces geworden

Het toevoegen van Professional Services automation (Business Automation) aan uw RMM platform brengt veel verbetering in de service delivery van MSP’s. Het automatiseert de back-office en operatie waardoor u efficiënter kan werken. Dit zorgt voor optimalisatie en groei.

Echter waren de complexiteit en kosten die dergelijke integraties meebrachten vaak hoog. Computicate Business Automation veranderd dit allemaal door een ‘next generation’ Business Automation platform te bieden dat direct functioneert, eenvoudig in gebruik en bovendien betaalbaar is.

Computicate Business Automation is een geweldige manier om de voordelen van Business Automation te ervaren, voor elke MSP. Of u nu voor het eerst Business Automation toevoegt aan uw bedrijfsvoering of wil overstappen van een van de bestaande tools die complex en duur zijn.

Over N-able

Het bouwen van een succesvol bedrijf voor IT-oplossingen is niet eenvoudig. Om uw klanten te ondersteunen en uw bereik uit te breiden, zijn non-stop prestaties vereist – een zware uitdaging in een branche die bekend staat om zijn snelle veranderingen.

Daarom zijn we hier. Of u nu snel groeit of net begint, N -able ondersteunt leveranciers van IT-oplossingen met de prestaties, bescherming en partnerschap die u nodig hebt om uw klanten en uw bedrijf vooruit te helpen. Simpel gezegd, we stellen onze partners in staat om te slagen.

https://www.n-able.com/