Acronis Cyber Protect Cloud Integratie - in ontwikkeling!

Computicate werkt momenteel aan een naadloze integratie met het Acronis Cyber Protect Cloud platform. Hiermee kunt u de facturatie van abonnementen en consumptie vanuit de Acronis Cyber Protect Cloud suite automatiseren.

Gratis demo

Verken de Computicate en Acronis integratie.

Acronis Cyber Protect Cloud integratie

Computicate heeft een Acronis Cyber Protect Cloud integratie waarmee je automatisch abonnementen uit het Acronis programma kan factureren.

Deze integratie wordt standaard meegeleverd in het Computicate Business Automation platform. Configuratie van deze integratie is zeer eenvoudig, u bent binnen enkele minuten gekoppeld.

Na het configureren van de Acronis Cyber Protect Cloud integratie

 • De Acronis Cyber Protect Cloud integratie zorgt dat het factureren van uw CSP abonnementen makkelijk wordt:
  • Alle klanten in Acronis Cyber Protect Cloud zijn beschikbaar in Computicate Business Automation
  • Koppel klanten met contractregels
  • Selecteer de dienst die u wil factureren uit de lijst met Acronis Cyber Protect Cloud diensten die de betreffende klant gebruikt
  • Stel de beschrijving en prijs in
  • Het aantal gebruikte licenties synchroniseert automatisch met de contractregel.
  • Voor de verbruikskosten worden automatisch verkopen gegenereerd

Factureren van Acronis Cyber Protect Cloud-diensten is nu een eenvoudig proces geworden

Het toevoegen van Professional Services automation (Business Automation) aan uw RMM platform brengt veel verbetering in de service delivery van MSP’s. Het automatiseert de back-office en operatie waardoor u efficiënter kan werken. Dit zorgt voor optimalisatie en groei.

Echter waren de complexiteit en kosten die dergelijke integraties meebrachten vaak hoog. Computicate Business Automation veranderd dit allemaal door een ‘next generation’ Business Automation platform’ te bieden dat direct functioneert, eenvoudig in gebruik en bovendien betaalbaar is.

Computicate Business Automation is een geweldige manier om de voordelen van Business Automation te ervaren, voor elke MSP. Of u nu voor het eerst Business Automation toevoegt aan uw bedrijfsvoering of wil overstappen van een van de bestaande tools die complex en duur zijn.